Posted on Leave a comment

adidas in Real Madrid razkrivata tretji dres za sezono 2023/24 za praznovanje evropskih večerov

Adidas in Real Madrid sta izdala nov tretji komplet dresov za sezono 2023/24, s čimer sta obudila ikonično barvno shemo in se poklonila uspešni zgodovini kluba.

Ta dres Real Madrid 2023 se zgleduje po dresu, ki ga je Real Madrid nosil v finalu UEFA Lige prvakov leta 2000, ko je osmič dvignil evropski pokal. Dres ima enake pozlačene podrobnosti, ki posnemajo zgodovinsko nostalgijo, ki jo najdemo v trenutni postavi.

Klubski grb, sponzorji majice in logotip adidas so v odtenkih zlato rumene barve, kar ustvarja drzen in vpadljiv videz. Edini drug okras v tej barvi so inicialke kluba, všite v okrogel ovratnik, ki se zapenja z gumbi.

Sam Handy, podpredsednik nogometnega oblikovanja pri adidasu, je dejal: “Navdih smo črpali iz dolgoletnega statusa Real Madrida kot oblikovalca trendov v nogometu, da smo ustvarili izdelke, ki poskrbijo, da navijači in igralci izstopajo. Dela, zasnovana za podporo športnikom na največjih odrih. Z oblikovanjem na stičišču tradicije, identitete in izražanja pa je majica enako uspešna za navijače na ulici kot za igralce na igrišču. “

Dres je na voljo v Nogometni dresi komplet.

Dodaj odgovor