Posted on Leave a comment

Adidas in Roma sta pred sezono 23/24 izdala prvi dres po 30 letih

Po 30 letih se tri črte vračajo v dresi Roma z dizajnom, ki ga navdihujejo 90. leta, zlasti sezona 1992/93, ko je Francesco Totti zaključil svoj prvi debi v Serie A za klub.

Domači dres Rome 2023/24 ima preprost in klasičen dizajn, ki se v brezčasni različici poklanja tradicionalnim barvam kluba. Na podlagi klasične rdeče barve kluba, ki jo dopolnjujejo rumeni detajli, se ponovno vrača vzorec “Little Wolf”, ki ga je zasnoval oblikovalec Piero Gratton leta 1978 in je edinstven ikonični element v zgodovini kluba. Logotip Adidas izstopa na telesu. čevlja. Druga stran ikoničnega vzorca.

Na vratnem izrezu je rebrast šivron z rdečo podlago in rumeno obrobo, ki je podoben spodnjemu detajlu dresa, medtem ko adidasove tri črte padajo z ramen in spominjajo na kratke hlače.

Adidasovo novo sodelovanje z AS Roma prenaša sporočilo o “večni prihodnosti” skozi predstavitveni film, v katerem igrajo Paulo Dybala, Gianluca Mancini, Valentina Giacinti in drugi, ki združuje preteklost, sedanjost in prihodnost.

V videoposnetku skupina navijačev Rome ponoči potuje skozi »večno mesto« od ruševin Trajanove tržnice do Aventinskega hriba, do terase ob zori in se skupaj z igralci sprehodi v prihodnost.

Material, uporabljen v tem dresu Rome, zagotavlja udobje igralcu s tehnologijo AEROREADY, ki uporablja vpojne in zračne materiale, da ohranja telo suho. Tudi dresi so izdelani iz 100% recikliranega materiala in so že na voljo na spletni strani Nogometni dresi za otroke.

Dodaj odgovor