Posted on Leave a comment

Adidas razkriva tretji komplet Ajax 23/24

Navdihnjen z ‘diamanti’, ki jih je klub v preteklih letih izbral za iskanje in razvoj talentov, adidas predstavlja tretji komplet Ajax 23/24, ki ga spet ne smete zamuditi.

Poleg nekaterih osupljivih dizajnov opreme je Ajax po vsem svetu znan tudi po svoji akademiji in klubski edinstveni skavtski filozofiji in filozofiji razvoja talentov. Mladinska akademija Ajaxa »De Toekomst« (nizozemščina za »prihodnost«) je bila desetletja temelj uspeha kluba in bo še naprej bogat vir talentov in prihodnjih uspehov ter dokazana odskočna deska za igralce pri vstopu na Nizozemsko. reprezentanca, odskočne deske, pa tudi najvišje evropske lige. Kot priznanje za to ima Ajaxov novi tretji dres za sezono 23/24 osupljiv diamantni tisk.

Ta pretežno črn dres Nogometnih dresov Ajax se pridružuje že izdanim dresom za domačo in gostujočo ekipo in ima srebrne podrobnosti, kot so klubski grb, klubski sponzorji in znameniti amsterdamski križ St Andrews kot detajl na vratu in na nogavicah. Blagovna znamka 3-Stripes na ramenih je prav tako srebrna in se kombinira s stranskimi črtami, ki se nadaljujejo na hrbtnem robu, da zaključi dizajn.

Ajax in adidas sta znana po tem, da nikoli ne proizvajata slabih kompletov. Klub je že četrtič zapored lansiral tretjo garnituro dresov in s tem izpostavil posebno poglavje bogate tradicije kluba. Črno-zlati komplet 2020/2021 je poklon 50. obletnici trilogije Euro 1971, 1972 in 1973. Barvit in izjemno priljubljen tretji komplet za sezono 2021/2022 je navdihnil tisto, kar klub, navijači in adidas radi delijo z Bobom Marleyjem in njegovo kultno uspešnico ‘Three Little Birds’. Nato se je v letih 2022/2023 adidas povezal z amsterdamsko modno založbo Daily Paper, da bi lansiral zlati komplet v čast klubskih korenin v kulturi uličnega nogometa Amsterdama. Eksplozija za eksplozijo.

Pojdite na Nogometni dresi komplet in kupite tretji komplet Ajax 23/24

Dodaj odgovor