Posted on Leave a comment

Chelsea mora prodati 23-24 kompletov brez sponzorjev – navijači ne smejo več dajati svojega logotipa na prazne majice

POSODOBITEV: Chelsea je začel prodajati drese 2023-2024 brez sponzorjev. Navijači, ki so kupili majico brez sponzorja, ne bodo prejeli nobenega nadaljnjega sponzorstva, je klub objavil na svoji spletni strani. Ko klub najde novega glavnega sponzorja, lahko navijači kupijo dres novega sponzorja.

Veseli smo, da so naši kompleti za sezono 23/24 zdaj na voljo in imajo zgodnji dostop do naših oboževalcev. Ko bodo objavljeni prihodnji sponzorji sprednjih majic, bodo oboževalci imeli možnost kupiti izdajo v naši spletni trgovini Nogometni dresi komplet.

  1. avgust 2023: Bodo kompleti Chelsea 23-24 naprodaj brez sponzorjev?

Nogometni klub Chelsea je pred nekaj tedni objavil nov domači dres za prihajajočo sezono 2023-2024, ki bo v prodaji od 16. avgusta 2023. Majica je bila lansirana brez logotipa sponzorja in zdaj se zdi, da se bo prodajala tudi brez sponzorja.

Chelsea bo nosil tudi dres za 2023-2024 na uvodni tekmi Premier lige proti Liverpoolu v nedeljo, 13. avgusta 2023. Ali bo imel klub na začetku sezone kakšnega večjega sponzorja, bomo še videli.

Chelseajev novi dres 2023-2024 morda ne vsebuje logotipov sponzorjev

Nike je domači dres Chelseaja za sezono 2023–2024 naložil na uradno spletno stran pred izdajo 16. avgusta 2023, na dresu pa ni logotipov sponzorjev. To jasno kaže, da se prodaja tudi brez logotipa sponzorja.

Chelsea naj bi bil blizu podpisu sponzorske pogodbe z Infinite Athlete, vendar se zdaj zdi, da ta ali katera koli druga večja sponzorska pogodba ne bo sklenjena pravočasno, da bi vse majice vsebovale logotip sponzorja, ali pravočasno za uvod v Premier League.

Kompleti Chelseaja za sezono 2023–2024 so proizvedeni brez glavnega sponzorja – nato je dresu treba dodati logotip potencialnega sponzorja. Neodvisne trgovine so prejele tudi Chelseajeve komplete 23-24 brez glavnega sponzorja.

Skoraj zagotovo bo le klub natisnil novega glavnega sponzorja
. Pravzaprav se tudi kluba Atletico Madrid in Inter Milano, ki jih sponzorira Nike, soočata s podobno situacijo kot Chelsea. Atletico Madrid je denimo pred dnevi zamenjal glavnega sponzorja. Čeprav klub dejansko nikoli ni ostal brez velikega sponzorja (pogodba Whalefin je veljala do podpisa nove pogodbe), so Nike in neodvisni trgovci prodajali in prodajajo samo drese brez njih. Atletico ga prodaja le sponzorjem.

Če bi Chelsea našel novega glavnega sponzorja pred začetnim datumom 16. avgusta 2023, se pričakuje, da bo klub prodajal majice z novim glavnim sponzorjem, vsi ostali klubi pa bodo dobavljali majice brez sponzorja.

Bodo kompleti Chelsea 23-24 naprodaj brez sponzorjev?

❌ Vsi kompleti Nike Chelsea so proizvedeni in dostavljeni brez sponzorja
? Ta majica nima logotipa sponzorja in se lahko prodaja brez sponzorja
⚽️ Chelsea bo nosil ta dres na uvodni tekmi Premier League proti Liverpoolu (morda brez sponzorja)
? Nike je na svojo spletno stran naložil dres brez logotipa sponzorja
? Chelsea bi lahko podpisal sponzorsko pogodbo z Infinite Athlete
? Nogometni dresi komplet Chelsea bo na voljo 16. avgusta 2023
? Le Chelsea hitro na majice natakne sponzorje

Bi kupili nov dres Chelsea brez logotipov sponzorjev? Sporočite nam v komentarjih.

Dodaj odgovor