Posted on Leave a comment

Dresi Interja Milana s sponzorjem Ninja želvami

Po njihovih dresih, okrašenih z Transformerji konec lanskega leta, kot del njihovega sponzorskega posla s Paramountom, je Inter Milan razkril svoje komplete za sezono 23/24 s podobami Teenage Mutant Ninja Turtles, ki jih bodo nosili proti Genoi v ponedeljek zvečer.

Trenutni sponzorski posel Nogometnih dresov Inter Milan s Paramount+ je že privedel do tega, da so Nerazzurri nosili drese s logotipom Autobotov iz Transformerjev na sprednji strani, zdaj pa dobimo naslednji marketinški premik iz partnerstva, s podobami Teenage Mutant Ninja Turtles, ki zavzemajo svoja mesta na sprednjih straneh klubskih kompletov za sezono 23/24. Domžačica iz kompleta bo nosena na tekmi proti Genoi na San Siru to prihajajočo ponedeljek zvečer.

Ob tej priložnosti, tako kot pri padcu dresov s TMTN, bodo na San Siru prisotni posebni gostje, s TMNT liki Leonardom, Donatellom, Michelangelom in Rafaelom, ki bodo v ospredju pred tekmo.

Medtem ko bo ekipa nosila domači dres na tej tekmi, si bodo navijači lahko izbrali med tremi kompleti Interja za sezono 23/24. Domači komplet prikazuje beli obraz Leonarda, tretji komplet pa isti obraz v črni barvi. Nazadnje, gostujoči dres prikazuje Leo, Donnie, Raph in Mikey, ki stojijo skupaj, pri čemer so njihove barvne maske prisotne in upoštevane.

Premik je namenjen promociji prihoda animiranega filma Teenage Ninja Turtles – Mutant Mayhem na Paramount+ od 1. marca.

Pridobite Inter Milan x TMNT dresi pri Nogometni dresi komplet.

Dodaj odgovor