Posted on Leave a comment

Manchester United Gostujoča Dresi 2023/24

Po izidu uspešnice Drama Call v začetku tega poletja se je United vrnil in je pripravljen s svojo najnovejšo opremo za goste. Pred sezono 2023/24 so Rdeči hudiči opustili svojo prejšnjo belo opremo za goste v korist posodobljene različice izpred dveh desetletij.

Manchester United Dresi 2023 z uvedbo te najnovejše ponudbe združuje dizajne, ki zajamejo črte na pravi maksimalističen način. Na dnu je odtenek “Night Green” namenjen predstavitvi urbane krajine mesta in zagotavlja edinstveno platno za preostali del dizajna. Ima številne črte z odtenki bele, rdeče in črne, ki se usklajujejo po prsih, hrbtu in rokavih.

Ni treba posebej poudarjati, da je majica prejela mešane ocene na spletu, vendar je po našem mnenju osvežujoče videti, da klub poskuša nekaj drugega. Če ste v enaki situaciji, lahko zdaj kupite gostujočo majico Manchester United 2023/24 neposredno pri Nogometni dresi komplet, zato ne zamudite! Med drugimi nogometnimi/modnimi novicami je videti, da je gostujoča oprema AC Milan 2023/24 sodila na rdečo preprogo.

Dodaj odgovor