Posted on Leave a comment

Manchester United se je dogovoril za 10-letno podaljšanje sodelovanja z Adidasom v vrednosti najmanj 900 milijonov funtov

Glede na prihodke na sezono se domneva, da bo nova pogodba največje partnerstvo z majicami v zgodovini Premier League in bo prispevalo k trenutni osredotočenosti kluba na žensko ekipo Manchester Uniteda, s čimer se bo nadaljevala zavezanost obeh strani k napredovanju ženske igre.

Rdeči hudiči so v sezoni 2015/16 podpisali pogodbo z Adidasom in se znova zbrali prvič po 23 letih. Od takrat je nemški velikan športnih oblačil izdal vrsto domačih in gostujočih kompletov, ki so jih navdihnili Unitedovi ikonični kompleti v zadnjih nekaj letih, ter nekaj bolj pustolovskih in nekoliko presenetljivih dresov za stadion Stretford Stadium – pomislite na primer na drese slime prejšnje sezone. .

Poleg predstavitve Nogometnih dresov Manchester United sta se adidas in United povezala pri izdelavi serije omejenih serij kompletov, vključno z letošnjim sodelovanjem z založbo uličnih oblačil iz Manchestra Drama Call, ki je dvignilo lestvico partnerstev med klubi in blagovnimi znamkami.

Kdo ve, kakšna je prihodnost dveh največjih nogometnih imen, a ena stvar je gotova: pričakujte več vrnitev in več eksperimentiranja v prihodnjih letih.

Pobližje si oglejte nekaj Nogometni dresi za otroke dresov Manchester Uniteda iz preteklih let.

Dodaj odgovor