Posted on Leave a comment

PSG napoveduje tretji komplet 23/24

Vlak Paris Saint-Germaina in Jordana nadaljuje svojo pot, naslednja postaja pa je klubski dres 23/24 in spremljajoča kolekcija z ikoničnim potiskom slona, ​​ki je od njegovega pojava leta 1988 tesno povezan z Jumpman’s po vsem svetu, Putting prvič na nogometnem dresu.

Hype prihaja s prihodom najnovejših dodatkov vsako sezono, Paris Saint-Germain in Jordan pa sta razkrila svoje najnovejše sodelovanje, ki predstavlja novo tretjo ekipo kluba kot njegov šampionski dres. Nogometnih dresov PSG je na voljo v skromni barvi “Antracite/Black/Stone” s tonskimi različicami značilnih šestkotnih črt. Ikonični potisk slona, ​​ki je tesno povezan z Jumpmanom, se pojavi na nogometnem dresu prvič od njegovega začetka leta 1988.

Dresi Paris Saint-Germain za otroke bodo debitirali na nocojšnji tekmi Lige prvakov proti Borussii Dortmund, skupaj s širšo kolekcijo, ki jo odlikuje edinstvena in elegantna barvna paleta, sestavljena iz nevpadljivih sivih in bež tonov, poudarjenih s črnimi detajli in oranžnimi bleščicami. Prelivajoči se odtenki poudarijo dizajn nekaterih kosov kolekcije, vključno z dresi. Oblačila, ki jih je oblikoval Jordan Brand, so združena s silhuetama Air Jordan 6 Low in Jumpman Peat 3, obe v enakih barvnih tonih kot preostala zbirka.

Tretji komplet in kolekcija PSG 23/24 bosta na voljo od 26. septembra v Nogometni dresi komplet.

Dodaj odgovor