Posted on Leave a comment

Bayern München Oktoberfest 23/24 dres

Skoraj je oktober in Nemčija se pripravlja na praznovanja tega meseca, saj sta adidas in Bayern München predstavila tradicionalni dres Oktoberfesta 23/24, ki bo debitiral na nocojšnji tekmi.

Priprava posebne opreme za Oktoberfest je postala tradicija Bayern Münchna in adidas tudi tokrat ni razočaral, saj je v pripravah na prihajajoče praznike ponovno lansiral zeleni odtenek. Letošnja različica je enaka tretjemu gostujočemu dresu Lige prvakov, s skiciranim vzorcem gorskega cvetja na Bayern Munich dres in klubskim grbom v ustanovni listini moštva, natisnjenim na prsih.

Osvežujoča barva “Magic Lime” spominja na besedo “Wiesn”, ki pomeni “polje” in je tudi ljubkovalno ime za Oktoberfest. Na notranji strani zatilja je cvet rumake in majhne besede “Wiesn 2023”. Ime in številka na zadnji strani sta umazano bela.

Novi Nogometnih dresov Bayern Munich bodo prvič nosile nocoj na Allianz Areni proti Bayer Leverkusnu, pred tem pa bo ženska ekipa prvič nosila dizajn tudi na prvi prvenstveni tekmi v gosteh pri Freiburgu. .

Dres Bayern München 23/24 Oktoberfest je na voljo za nakup na Nogometni dresi komplet.

Dodaj odgovor