Posted on Leave a comment

Nike lansira tretji komplet Chelsea 23/24

Nike in Chelsea sta sezoni 23/24 dala svež zagon z izdajo nove tretje klubske opreme. Tako kot domači in gostujoči dresi je brez sponzorjev in je čist in urejen.

Nekdo mora vedno izdati dres Chelsea zadnji in v tej sezoni se zdi, da je Chelsea zadovoljen s to odgovornostjo, saj tretji komplet prispe šele potem, ko ga izdajo druga moštva, tako kot njihovi domači in gostujoči kompleti. Tako kot ti dve majici ima tudi tretja majica manj sponzorjev, medtem ko klub še naprej išče novega partnerja za sprednji del majice. To pomeni čist celoten videz, ki je nekaterim oboževalcem všeč, drugi pa menijo, da je dizajn nekoliko nepopoln. Dizajn je navdihnjen z dvema dresoma, ki sta bila nošena desetletja narazen in bosta prvič uporabljena na nedeljski tekmi Premier lige Bournemoutha.

Prva je bila navdihnjena z Eton Blue, ki so jo nosili prvi igralci Chelseaja v letih 1905-07, katere uporaba je izhajala iz dirkaške barve predsednika kluba in je bila svetlejši odtenek od modre, po kateri Chelsea slovi. Tretji komplet letošnje sezone se zgleduje po ‘Emerald’ dresu za goste iz sezone 1986/87.

Tukaj je metina zelena podlaga kombinirana s črnimi poudarki na ovratniku, manšetah in stranskih črtah, da uokvirijo dizajn, ki se povezuje z blagovno znamko Swoosh in klubskim grbom, ki sta prav tako prikazana v kontrastni črni barvi.

Kupite tretjo majico Chelsea 23/24 od 20. septembra v Nogometni dresi komplet

Dodaj odgovor