Posted on Leave a comment

Liverpool se sooča s tekmovanjem s tekmeci Man Utd za podpis igralca Crystal Palace

Liverpool se želi podpisati s sredinskim branilcem Crystal Palacea Marcom Guehijem, vendar se lahko po poročilu pojavijo težave s tekmecem Manchester Unitedom za podpis nekdanjega branilca Chelseaja.

Guehi, ki je leta 2021 nastopil le dvakrat za Chelsea, preden se je pridružil Palaceu, je imel odlično obdobje pri Orljih in je zdaj reden član angleške reprezentance pod vodstvom Garetha Southgatea.

Guehi bo to poletje vstopil v zadnji dve leti svoje pogodbe s Palaceom, po poročilu The Telegraph pa naj bi bilo zanimanje za njegovo podpisovanje pri več klubih.

Guehi je že dolgo na seznamu potencialnih tarč Liverpoola, vendar bo veliko odvisno od novega oddelka za rekrutacijo, ki bo zgrajen to poletje.

Jorg Schmadtke je zapustil svojo vlogo na Anfieldu in Nogometni dresi komplet razumejo, da Rdeči prioritizirajo iskanje novega športnega direktorja, preden se osredotočijo na iskanje novega trenerja, ki bo nadomestil odhajajočega Jürgena Kloppa. Ali bo novi najemnik odobril premik za Guehija, ostaja videti.

Med tistimi na radarju Liverpool dres 2024 je bil tudi Dan Ashworth, ki je znan oboževalec Guehija. Ashworth je že sprejel ponudbo Manchester Uniteda, vendar je bil postavljen na čakanje na domu pri trenutnih delodajalcih Newcastle United, medtem ko se pogaja o odškodninskem znesku.

Če bo Ashworth, kot se pričakuje, prevzel službo na Old Traffordu, bi lahko želel premakniti Guehija, ki naj ne bi želel pogajati o podaljšanju pogodbe s Palaceom.

Guehijevi nekdanji delodajalci Chelsea si želijo podpisati novega sredinskega branilca, vendar se ne zdi, da imajo možnost odkupa za 23-letnika, čeprav poročilo trdi, da imajo možnost izenačiti ponudbe za Guehija. Ousmane Diomande iz Sportinga CP naj bi bil namesto tega glavna tarča Chelseaja za sredinskega branilca to poletje, čeprav naj bi moral za njega po poročilu plačati odškodnino v višini 80 milijonov evrov (£69 milijonov).

Palace se lahko tudi spopada s težavo zadržanja Eberechija Ezeja in Michaela Oliseja to poletje, kar novemu trenerju Oliverju Glasnerju v južnem Londonu predstavlja resničen ognjeni krst. Avstrijec je v ponedeljek zamenjal Roya Hodgsona na mestu trenerja kluba, podpisal je dv.

Dodaj odgovor