Posted on Leave a comment

Prestopni govorice v nogometu: Man Utd in Chelsea sta oddala ponudbi za Fergusona; Arsenal vodi v dirki za Simonsa

Nogometni dresi komplet prinaša najnovejše novice, govorice in špekulacije o prestopih, ki krožijo po svetu…

Manchester United in Chelsea sta oba oddala ponudbi za posojo napadalca Brightona & Hove Albiona, Evana Fergusona, še ta mesec. Čeprav Seagullsi razmišljajo le o trajnem nakupu. (FootballTransfers)

Real Madrid naj bi Bayernu Munich ponudil možnost, da podpišejo levega bočnega branilca Ferlanda Mendyja kot del posla za kanadskega reprezentanta Alphonsa Daviesa. (Cadena SER)

Skavti Liverpoola bodo spremljali predstave osrednjega branilca Sportinga CP, Ousmaneja Diomanda, na afriškem pokalu narodov. (Liverpool ECHO)

Bayern Munich upa, da bodo premagali Man Utd pri podpisu osrednjega branilca Nice, Jean-Claira Todiba, medtem ko je tudi branilec Kevina Danso z Lensa na radarju. (FootballTransfers)

Chelsea je pripravljen prodati napadalca Armanda Brojo trajno še ta mesec, ne glede na to, ali najdejo nadomestilo ali ne. Fulham, West Ham in Wolves si prizadevajo za albanskega reprezentanta. (Athletic)

Modri bodo za Brojo zahtevali 50 milijonov funtov. (Telegraph)

Arsenal dresi vodi med favoriti za podpis nizozemskega vezista Xavija Simonsa iz Paris Saint-Germain po koncu njegovega posojila pri RB Leipzig. (SportBILD)

Barcelona in Atletico Madrid sta se pridružila dirki za vezista Manchester Cityja, Kalvina Phillipsa, katerega prihodnost na Etihadu naj bi bila kmalu odločena. (Telegraph)

Goncalo Ramos ni prepričal odgovornih pri PSG od svojega 65-milijonskega prestopa iz Benfice poleti in bi lahko bil prodan januarja. (L’Equipe)

Če se Tottenham odloči za ločitev od vezista Pierra-Emileja Hojbjerga, bi Napoli želel skleniti posel. (Telegraph)

Fulham je ponovno obudil svoje zanimanje za vezista Fluminense, Andrea, potem ko so se pogovori prejšnji mesec zlomili. (Jacque Talbot)

Dodaj odgovor